#نفت
🔵 بهای نفت در معاملات روز سهشنبه افزایش یافت، زیرا تنشهای ژئوپلیتیکی در خاورمیانه همچنان نگرانیها را برانگیخته است، اما با توجه به روند نزولی تقاضا و در حالی که بازار منتظر گزارشهای ماهانه آژانسهای نفتی است، افزایش قیمتها محدود شد.
معاملات آتی برنت برای تحویل در ماه مه با 26 سنت یا 0.3 درصد افزایش به 82.47 دلار در هر بشکه رسید. قرارداد ماه آوریل نفت خام آمریکا 17 سنت یا 0.2 درصد افزایش یافت و به 78.10 دلار در هر بشکه رسید.
🔹 در حالی که جنگ بین اسرائیل و حماس به اختلالات قابل توجهی در عرضه نفت منجر نشده است، حوثیها در یمن از نوامبر به کشتیها در دریای سرخ و خلیج عدن حمله میکنند تا به گفته آنها کمپینی برای همبستگی با فلسطینیها باشد.
حملات هوایی منتسب به ائتلاف آمریکایی-انگلیسی روز دوشنبه به شهرهای بندری و شهرهای کوچک در غرب یمن حمله کرد، در حالی که حوثیها روز سهشنبه گفتند که «کشتی پینوکیو» آمریکایی را در دریای سرخ با موشک هدف قرار دادهاند.
🔵 با این حال، افزایش سقف، چشمانداز کاهش تقاضا و افزایش عرضه از سوی تولیدکنندگان خارج از سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) روند نفت را تحت تاثیر قرار داده است.
سرنا هوانگ، رئیس تجزیه و تحلیل APAC در Vortexa می گوید: «روند نزولی تقاضا و افزایش عرضه غیراوپک در حال حاضر فضای کمی برای بازار برای افزایش قیمت نفت باقی می گذارد.
🔵 آژانس بینالمللی انرژی (IEA) انتظار دارد عرضه نفت به بالاترین حد خود یعنی حدود 103.8 میلیون بشکه در روز افزایش یابد که تقریباً به طور کامل توسط تولیدکنندگان خارج از اوپک و متحدان آن (اوپک پلاس) از جمله ایالات متحده، برزیل و گویان هدایت میشود.
🔹 در همین حال، واردات نفت خام چین در دو ماه اول سال نسبت به مدت مشابه در سال 2023 افزایش یافت، اما نسبت به ماههای قبل ضعیفتر بود و روند کاهش خرید توسط بزرگترین خریدار جهان را ادامه داد.
تحلیلگران ANZ در یادداشتی گفتند که در این میان، بازار در انتظار برآوردهای تقاضا از طریق گزارش های ماهانه اوپک، آژانس بین المللی انرژی و اداره اطلاعات انرژی است.
👍 کانال تحلیلی پارسیس
دیدگاه ( دیدگاه در صف انتظار)